• rob
  tos
  coop
  Bust Hoveniers
 • Dries Installatiebedrijf
  perdon fysiotherapie
  JJ Administratie- & Adviesbureau
  sportcafe de Goorns
 • Voulon Accountants
  Mijn Makelaar Meertens
  Nanninga
  Noordvlees
 • rico
  makelaar nu
  jobo
  Hoiting Transport
 • Bouwselect
  Box14
  De Klok Dranken
  Style Hairprofessionals
 • Totalbility
  Buist
  HCV
 • AA en Hunze
  Jumbo Abbas
  Autobedrijf Okken
  Boutique La Vie

Wil je voetballen meld je dan nu aan!!!

Gepubliceerd op:

Bij onze jongste talenten (JO7/JO8 en JO10) is nog ruimte voor sportieve maar bovenal enthousiaste jongens en meiden die graag in teamverband willen sporten! Waarom dan niet voetballen? Volgende week starten de trainingen weer, eind augustus volgen de eerste wedstrijden!

Ben je 6 jaar (JO7), 7 jaar (JO8), 8 of 9 jaar (JO10) en wil je wel gaan voetballen, of in elk geval kijken of je voetbal leuk vind, kom dan langs op de training (wel graag even een berichtje via de email, zie onderstaande informatie).

De JO7 trainen op maandag/woensdag van 16:00 - 17:00 uur en spelen 4-tegen-4 op een klein veldje zonder keeper. Gedurende het seizoen spelen zij hun wedstrijden in de vorm van een aantal minitoernooien, waarbij op één ochtend (tijdsduur circa 2 uur) 3 of 4 wedstrijdjes worden gespeeld.

De JO8 en JO10 trainen op maandag/woensdag van 16:00 - 17:00 uur en spelen 6-tegen-6 op een aangepast veld met een keeper. De JO8 en JO10 spelen in de KNVB-competitie en spelen (meestal) op de zaterdagmorgen hun wedstrijden (2 * 20 of 25 minuten).

Vindt uw zoon of dochter het leuk om te gaan voetballen of wil hij/zij het in elk geval wel een keer proberen, stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De eerste 4 trainingen zijn gratis. Er wordt getraind op gras of kunstgras, voetbalschoenen zijn handig maar de eerste trainingen kun je ook prima doen op goede sportschoenen.

Kom jij ook voetballen? DOEN! Het is hartstikke leuk!!

Wilt u lid worden van onze voetbalvereniging?

Nieuwe leden (spelend of steunend) kunnen zich aanmelden door een aanmeldingsformulier in te leveren.

Download aanmeldingformulier