We gaan op de foto!

Altijd al gedroomd om je eigen gezicht op een voetbalplaatje te zien en anderen te zien vechten om jouw plaatje te krijgen voor het album? Binnenkort gaat het werkelijkheid worden want samen met Jumbo Abbas gaat de VV Gieten een voetbalplaatjesactie opzetten.

Het is de bedoeling dat er een uniek verzamelalbum wordt gemaakt met veel info over onze vereniging en alle teams.

Van pupil tot een speler uit het eerste en een ieder die daar tussen zit. Zo ontstaat er een collectorsitem waar de gehele vereniging in wordt opgenomen.

Inmiddels is er een werkgroep gestart met de voorbereidingen. De planning is dat de foto dag gaat plaats vinden op zaterdag 7 september (jeugd) en zondag 8 september (senioren/dames veld&zaal) a.s. Er komen zowel elftalfoto’s als individuele foto’s. Jullie begrijpen dat dit een logistieke operatie is waarvoor we allemaal jullie medewerking vragen. Een ieder ontvangt te zijner tijd van zijn/of haar leider een brief waarin toestemming wordt gevraagd voor het maken  en plaatsen van de foto voor de actie. Daarna ontvang je nadere informatie over het tijdstip voor de fotodagen en ontzettend belangrijk, houd je aan het tijdstip!

Laat deze unieke kans niet aan je voorbij gaan, het resultaat wordt vast prachtig. Plan dus niets op zaterdag of zondag 7/8 september totdat je weet wanneer je op de foto gaat.

Voor alle duidelijkheid nog even wat aandachtspunten op een rij:

• Schrijf alvast zaterdag 7 of zondag 8 september a.s. in de agenda!!! Op deze dag moet iedereen op de foto. Een andere datum is er niet;
  • Alle foto’s worden gemaakt door een officiële fotograaf;
  • Iedereen moet toestemming geven voordat hij/zij op de foto gaat. Dit gaat middels formulieren die nog toegezonden gaan worden;
  • Alle persoonlijke foto’s worden binnen genomen, teamfoto’s buiten, mits het weer het toelaat. Er zullen mensen aanwezig zijn die ervoor zorgen dat alles vlotjes kan verlopen;
  • We gaan in ons tenue op de foto, ook al speel je die dag geen wedstrijd.

Het bestuur bedankt Jumbo Abbas voor deze prachtige actie. De voorbeeld albums die we hebben gezien zijn geweldig en VV Gieten staat te popelen om voor alle partijen er een succes van te maken!

Voor vragen kunt u terecht bij:
- Seniorenteams: Freddy Odolphy (06 2248 1347 - email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )