Fotoboekje voetbalreis JO17-teams naar München nabestellen

Het afgelopen seizoen hebben de spelers van de JO17-teams een prachtige reis mogen maken naar München, een reis waar naast de sportieve strijd ook de gezelligheid en het plezier hoogtij vierden.

Van deze reis is een fotoverslag gemaakt in de vorm van een fotoboekje. Klik hier om dit fotoboekje online te bekijken.

Heeft u interesse in dit fotoboekje, afgedrukt op hoogwaardig (hoogglans) papier en in een handzaam formaat, stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw naam en telefoonnummer.