Inleveren teamkleding + trainingspakken/-jassen

Het seizoen zit er op, de competities zijn gespeeld, evenals de toernooien. Tijd voor een korte break...
Ook de tijd om de teamkleding, jassen en trainingspakken weer in te zamelen, hierover de volgende informatie.

Inleveren teamtassen.
Inleveren van teamtassen (wedstrijdtenue's), inspeelballen, bidons en waterzakken kan op 2 juli bij de kledingcoördinator Gerda Brilleman. Gerda is vanaf 19:00 uur aanwezig bij de commissiekamer in de kantine om alles in ontvangst te nemen.

Lukt het u niet om de teamkleding zelf op 2 juli (vanaf 19:00 uur) in te leveren, vraag dan één van de teamleden (ouders) om dit te verzorgen of maak een aparte afspraak met Gerda Brilleman door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inleveren trainersjassen en trainingspakken.
Spelers die stoppen met voetballen of overgaan naar één van de seniorenteams dienen hun trainingspak in te leveren bij de kledingcoördinator. Dit is mogelijk op 2 juli of na een afspraak met de kledingcoördinator. Een afspraak kun je maken door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Trainers en of teamleiders die een trainersjas hebben ontvangen en die het komende seizoen niet actief zullen zijn als trainer of teamleider dienen de trainersjas in te leveren bij de kledingcoördinator. Ook dit is mogelijk op 2 juli of na een afspraak met de kledingcoördinator. Een afspraak kun je maken door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Teamtassen, trainersjassen en trainingspakken dienen voor 15 juli te zijn ingeleverd. Het niet inleveren van trainingspakken en trainersjassen kan leiden tot een invordering van kledingkosten (Trainingspak € 60,00/Trainersjas € 50,00)