RABOBANK VV Gieten JEUGDDAG 2019 zeer succesvol

De RABOBANK VV Gieten JEUGDDAG 2019 is wederom zeer succesvol verlopen. Onder een bleek zonnetje met slechts enkele regensputters hebben bijna 100 enthousiaste speelsters en spelers zich prima vermaakt op het voetbal-parcours van Voetbal-City.

Met 10 voetbal-gerelateerde spelletjes kon de jeugd van 5 t/m 15 jaar zich een hele middag uitleven. Onder begeleiding van vele vrijwilligers, enthousiaste ouders en een grote selectie van JO19-/JO17-spelers (top jongens!) werden de 10 onderdelen gespeeld. En dat alles natuurlijk niet zonder de inwendige mens te vergeten (hoewel.... de ijsjes zijn in het vriesvak blijven liggen).

Een leuke en vlot verlopen middag eindigt natuurlijk bij de prijsuitreiking. Bij de prijsuitreiking werd even stil gestaan bij het succes van de Nederlandse Leeuwinnen die op dat moment de wedstrijd Nederland - Kameroen aan het spelen waren. De tussenstand op dat moment was 2-1 voor Nederland (note: Nederland heeft de wedstrijd gewonnen met 3-1). Alle deelnemende meiden werden naar voren geroepen en mochten een fraaie poster van de Nederlandse Leeuwinnen in ontvangst nemen.

Jeugddag 2019 3

En dan de prijsuitreiking. Dit jaar geen ellenlange speeches van een voorzitter of een leuke babbel van een sponsor, nee! Dit jaar zijn de prijzen uitgereikt door een jeugdtrainer die bijna alle kinderen aanwezig op de jeugddag heeft zien komen als 5- of 6-jarige welp en die inmiddels een aantal van die jonge talenten heeft zien doorgroeien tot de selectie van VV Gieten 1.

Jeugddag 2019 4
Eddie van Seijen al 13 jaar actief als trainer heeft te kennen gegeven "even" te willen stoppen als trainer, "even" iets meer tijd voor andere dingen. Eddie werd natuurlijk "even" in het zonnetje gezet alvorens hij zelf de prijzen mocht uitreiken.

Eddie bedankt voor jouw enthousiasme, de leuke en uitdagende trainingen maar bovenal het plezier wat je de jongens/meiden meegaf.

Jeugddag 2019 2

De winnaars van de RABOBANK VV Gieten JEUGDDAG 2019 werden daarna 1-voor-1 naar voren geroepen.

Jeugddag 2019 9

De winnaars van de RABOBANK VV Gieten JEUGDDAG 2019 zijn geworden, Wilson Kaburo (JO7-/JO9-teams), Rick Storm (JO11), Mike van Krimpen (JO13) en Tycho Exterkate (JO15). Alle winnaars van harte gefeliciteerd, veel plezier met de fraaie bokaal en uiteraard worden jullie het komende seizoen uitgenodigd voor een bezoek aan een wedstrijd van FC Groningen.

Jeugddag 2019 5 Wilson Kaburo
 Wilson Kaburo, winnaar bij de JO7-/JO8- & JO9-teams

Jeugddag 2019 6 Rick Storm
Rick Storm, winnaar bij de JO10-/JO11-teams.

Jeugddag 2019 7 Mike van Krimpen

Mike van Krimpen, winnaar bij de JO12-/JO13-teams

Jeugddag 2019 8 Tycho Exterkate
Tycho Exterkate, winnaar bij de JO15-teams.

En dat was het, de JEUGDDAG zit er op, het seizoen 2018-2019 zit er op!

Thatt's all Folks.