JO17-3 sluit seizoen af in Zuidlaren

Vandaag een toernooi in Zuidlaren ter afsluiting van het seizoen, we treden aan met 3 afzeggingen om diverse redenen. Met Yannick Schut, Jurjen Landman en Annique Reinders reizen we met 13 spelers af richting Zuidlaren.

Voor aanvang moest ik de spelers namen met rugnummer inleveren bij de organisatie zodat de spelers die scoorden door de stadionspeaker konden worden aangekondigd, dit als volgt ingevuld:
1 Yannick Onana Schut
2 Jurjen Hulk Landman
4 Annique Lieke M Reinders
5 Joran scoor dan Hilgenga
6 Ivan de verschrikkelijke Draaijer
7 Thijs Tottenham Kolthof
9 Niels Kollie Kolthof
10 Niels Hamilton Venema
12 Niels laat de zon in je hart Spoelman
13 Jarno op de brommer Reinders
14 Sander als geen ander Smit
15 Xander de beuk erin Wekema
16 Stijn Storm Wind

99 Daan koning pils Hoogland was helaas afwezig.

We zijn ingedeeld in poule C wat bestaat uit louter tweede klasse teams. De eerste wedstrijd tegen Zuidlaren gaat gelijk op en eindigt dan ook in een terecht gelijkspel,zo het eerste punt is binnen.

Wedstrijd 2 gaat helaas verloren tegen FC Assen. In wedstrijd 3 komen we al binnen een minuut op een voorsprong, aangezien het 20 minuten zuivere speeltijd is in dit toernooi is het zaak om 19 minuten stand te houden wat ook redelijk lukt helaas is er geen doellijn technologie anders hadden we zelfs op 2-0 moeten staan volgens een neutrale toeschouwer die zag namelijk een vlammend schot van Thijs Tottenham via de lat achter de doellijn verdwijnen maar helaas blijft het 1-0 voor ons doch weet de tegenstander op zijn Duits vlak voor het eindsignaal als nog de gelijkmaker te produceren dus tweede punt binnen.

Wedstrijd 4 gaat verloren tegen de uiteindelijke poule winnaar.

Al met al een fijne afsluiting van het seizoen met mooi weer en een goede team sfeer.

Jongens en meid fijne vakantie en tot volgend seizoen met zo goed als hetzelfde team met een paar aanvullingen die vandaag al mee hebben gedaan zullen we met waarschijnlijk 15 spelers aan het seizoen beginnen wat ook wel moet eigenlijk want 13 is te weinig.

Heren dame tot volgend seizoen en ouders bedankt voor de support en ook tot volgend seizoen.