Programma RABOBANK VV Gieten JEUGDDAG 2019

Op zaterdag 15 juni organiseert de VV Gieten in samenwerking met de Supportersvereniging VV Gieten de RABOBANK VV Gieten JEUGDDAG 2019.

De JEUGDDAG wordt georganiseerd op zaterdag 15 juni vanaf 12:30 uur en staat geheel in het teken van voetbal en de finale van de RABOBANK PENALTY-BOKAAL (JO8-/JO9- en JO11-pupillen). De middag wordt om circa 17:00 uur afgesloten!

Deze sportieve happening wordt georganiseerd voor leden en NIET-leden in de leeftijd van 5 t/m 15 jaar. Deelname is gratis.

Klik door voor het complete programma.

In verband met de renovatie van het sportcomplex, wordt de jeugddag georganiseerd op het rechter-bijveld. Er staat een tent waar de organisatie (en ehbo) aanwezig is.

De finalisten voor de penalty-bokaal worden verzocht om zich om 12:15 uur te melden bij de tent van de organisatie.

Alle deelnemers aan de jeugddag dienen om 12:45 uur aanwezig te zijn, iets eerder mag natuurlijk ook. Supporters bij de finale van de penalty-bokaal zijn van harte welkom.

Vrijwilligers worden verzocht om 12:00 uur aanwezig te zijn voor een korte uitleg.

Onderstaand het complete programma.

Programma RABOBANK PENALTY-BOKAAL & RABOBANK VV Gieten JEUGDDAG
12:15 uur - Ontvangst finalisten RABOBANK PENALTY-BOKAAL
12:30 uur - Finale penalty-bokaal JO8-/JO9-teams
12:45 uur - Finale penalty-bokaal JO11-teams
13:00 uur - Prijsuitreiking RABOBANK PENALTY-BOKAAL

13:00 uur - (direct na de prijsuitreiking van de penalty-competitie) indeling teams Jeugddag
13:15 uur - Start Jeugddag
16:15 uur - Einde Jeugddag met voor alle deelnemers een lekkere snack.
16:30 uur - Prijsuitreiking RABOBANK VV Gieten JEUGDDAG
17:00 uur - En dat was het dan, het seizoen 2018/2019 zit er op...

Oproep vrijwilligers!!

Het organiseren van de JEUGDDAG doen we graag, maar gaat niet zonder de onmisbare hulp van vele vrijwilligers! Draag je de VV Gieten een warm hart toe, vind je het leuk om met de jeugd van de VV Gieten (en hun vrienden/vriendinnen, neefjes en nichtjes) een middag actief bezig te zijn. Meld je dan als vrijwilliger aan door een berichtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat: RABOBANK VV Gieten JEUGDDAG 2019
Wanneer: Zaterdag 15 juni vanaf 13:00 tot circa 17:00 uur
Waar: Sportpark "de Goorns"

Vrijwilligers worden verzocht om om 12:00 uur aanwezig te zijn bij de tent op het sportveld.