Aanmelden voor de JEUGDDAG, het kan nog...

Zaterdag 15 juni organiseert de VV Gieten samen met de Supportersvereniging VV Gieten de RABOBANK VV Gieten JEUGDDAG. Aanmelden is nog mogelijk! Als het goed is hebben alle leden (leeftijd 6 t/m 15 jaar, spelend in de JO7 t/m MO15/JO15) een uitnodiging ontvangen AFSPREKEN.NL.

Maar ook als je deze uitnodiging niet hebt gehad, of geen lid bent kun je natuurlijk meedoen aan dit sport- en spelspektakel. Stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van naam en leeftijd.

Met ander woorden.... Zaterdag 15 juni RABOBANK VV Gieten JEUGDDAG, kijken is leuk, meedoen is veel leuker!!!