HCV

Vacature jeugdwedstrijdsecretaris en scheidsrechterscoördinator (planning)

In verband met de afbouw van enige activiteiten van Harold Dijkstra als jeugdwedstrijdsecretaris en planner van de scheidsrechters voor de jeugdwedstrijden is de v.v. Gieten op zoek naar (een) enthousiaste vrijwilliger(s) die deze taak/taken wil overnemen.

De wedstrijdzaken worden beheerd via het programma sportlink en de wedstrijdzakenapp van de KNVB. Dit vindt allemaal digitaal plaats.

Werkzaamheden jeugdwedstrijdsecretaris:

• Verzorgen teaminschrijvingen (digitaal) bij de KNVB (2x per seizoen)
  • Aanmaken teamopgave in sportlink (éénmalig + onderhoud)
  • Beheer accommodatiebezetting. Verschuiven tijden thuiswedstrijden bij onevenwichtige planning. (maandelijks)
  • Aanmaken verzoeken wedstrijdwijzigingen in sportlink.
  • Wekelijks verzenden wedstrijdprogramma via mail aan commissies (kantine, coördinatoren jeugd, accommodatie etc).
  • Wekelijks indelen veld- en kleedkamerbezetting en bestand maken ten behoeve infoscherm.
  • Informeren / assisteren leiders over/bij de wedstrijdzakenapp. (incidenteel).

Werkzaamheden planning scheidsrechters:

• Wekelijks conceptplanning maken en deze appen in de poule van de scheidsrechters.
  • Naar aanleiding van aangegeven beschikbaarheid planning aanpassen / rond maken.
  • Scheidsrechters na planningsakkoord koppelen aan wedstrijd in sportlink (of in wedstrijdzakenapp).

Vereiste vaardigheden:

• Accuraat en proactief werken
  • Creatief en flexibel knelpunten kunnen oplossen

Indien het je leuk lijkt om één van deze functies te vervullen dan is het mogelijk om de eerste maanden van het nieuwe seizoen ‘mee te lopen’ met Harold om het werken in sportlink en om de systematiek van de functies eigen te maken.

Je interesse kun je kenbaar maken bij Harold Dijkstra (telefoon of app 06-36085117) of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jeugdbestuur v.v. Gieten