• AA en Hunze
  Jumbo Abbas
  Autobedrijf Okken
  Boutique La Vie
 • Totalbility
  Buist
  HCV
 • rob
  tos
  coop
  Bust Hoveniers
 • rico
  makelaar nu
  jobo
  Hoiting Transport
 • Voulon Accountants
  Mijn Makelaar Meertens
  Nanninga
  Noordvlees
 • Dries Installatiebedrijf
  perdon fysiotherapie
  JJ Administratie- & Adviesbureau
  sportcafe de Goorns
 • Bouwselect
  Box14
  De Klok Dranken
  Style Hairprofessionals

Aanmelden RABOBANK VV Gieten JEUGDDAG nu mogelijk!

Gepubliceerd op:

Zaterdag 15 juni organiseert de VV Gieten samen met de Supportersvereniging VV Gieten weer een super leuke en gezellige afsluiting van het seizoen, de RABOBANK VV Gieten JEUGDDAG.

Alle leden van de VV Gieten spelend in de teams JO7 t/m JO15 (incl. MO15) hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen via Afspreken.nl.

Heb je geen uitnodiging ontvangen, maar wil je wel graag meedoen stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van naam en leeftijd.


De RABOBANK VV Gieten JEUGDDAG is een sport- en spelmiddag met allerlei voetbal-gerelateerde activiteiten, uiteraard wordt er ook gezorgd voor een gezond tussendoortje, drinken en een ijsje. En.... we sluiten natuurlijk af met een barbecue!

De RABOBANK VV Gieten JEUGDDAG start om 12:00 uur met de finale om de RABOBANK VV Gieten PENALTYBOKAAL en is om circa 16:30/17:00 uur afgelopen.  

Jeugddag 2018 2

 

De RABOBANK VV Gieten JEUGDDAG wordt georganiseerd voor alle leden van de VV Gieten die spelen in de teams JO7/JO8/JO9/JO10/JO11/JO13/JO15 en MO15 (leeftijd 5 t/m 15 jaar). Maar ook niet leden in dezelfde leeftijd zijn van harte welkom. Breng dus je broer/zus, neef/nicht of vriend/vriendin mee!!! De deelname is gratis.

Jeugddag 2018 2

Wilt u lid worden van onze voetbalvereniging?

Nieuwe leden (spelend of steunend) kunnen zich aanmelden door een aanmeldingsformulier in te leveren.

Download aanmeldingformulier