• wigchers
    Meppelink Media

Informatie teamindelingen VV Gieten JEUGD

Het seizoen zit er bijna op, een aantal teams zijn al uitgespeeld, de komende week worden de laatste wedstrijden gespeeld. Dan resten nog de toernooien en de JEUGDDAG op 15 juni en dan is het seizoen 2018-2019 over...

Er wordt momenteel gewerkt aan de nieuwe teamindelingen voor het seizoen 2019-2020. De nieuwe indelingen worden (onder voorbehoud) op woensdagavond 5 juni gepubliceerd op de website.

Wilt u in gesprek over de gepubliceerde indeling, heeft u een vraag, een verzoek of anderszins behoefte aan informatie dan kan dat op dinsdag 11 juni of woensdag 12 juni. De exacte data/tijden voor de inloop worden nog gepubliceerd.