• wigchers
    Meppelink Media

Cursus JVTC voor jeugdtrainers ook toegankelijk voor belangstellenden

Maandag 27 mei, is de derde cursusavond van de KNVB-cursuc Jeugd Voetbal Trainer Coach (JVTC).

Deze cursus voor de trainers van de jeugdteams van de VV Gieten is ook toegankelijk voor een selecte groep belangstellenden die niet de gehele cursus volgen maar graag een avondje mee wilen lopen. DIt is mogelijk op 27 mei, 3 juni of maandag 17 juni.

Heb je belangstelling, wil je een avondje meelopen, stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van naam en datum waarop u graag aanschuift. U ontvangt van ons een bevestiging terug en de aanvangstijd.