• wigchers
    Meppelink Media

Inning contributie - laatste termijn seizoen 2018/2019

Aanstaande maandag wordt de laatste termijn in rekening gebracht voor de contributie seizoen 2018/2019. Dit betreft de contributie voor de betaling in termijnen. Leden die de contributie in één termijn hebben betaald ontvangen uiteraard geen automatische incasso.

Ook wordt de laatste termijn afgeschreven van de reiskosten voor de voetbaltrip naar München. Dit betreft alleen de leden (spelers JO17 en begeleiding) die meegeweest zijn naar Munchen en die in termijnen betalen.

Met deze contributie-inning is de complete contributie voor het seizoen 2018/2019 betaald. Nog enkele aandachtspunten:
1. Leden die hun lidmaatschap willen wijzigen of beeindigen dienen dit voor 31 mei 2019 aan te geven, voor meer informatie zie de berichtgeving elders op de website of klik hier om doorstuurd te worden.
2. Leden die de wijze waarop de contributie in rekening wordt gebracht willen wijzigen (van meerdere termijnen naar betaling in één keer, of andersom) kunnen dit aangeven door een berichtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van de vraag, uw naam en de naam van de betrokken speler/speelster (indien het gaat om een jeugdspeler).