15 juni RABOBANK VV Gieten JEUGDDAG

Op 15 juni organiseert de VV Gieten, samen met de Supportersvereniging VV Gieten, weer de RABOBANK VV Gieten JEUGDDAG.

De RABOBANK VV Gieten JEUGDDAG is een sport- en spelmiddag voor leden en niet-leden in de leeftijd van 5 t/m 15 jaar (welpen t/m JO15/MO15).

Een middag vol sport en plezier en natuurlijk wordt er ook gezorgt voor een hapje, een drankje en een ijsje.... Kortom een hele leuke middag die je niet mag missen!

Jeugddag 2018 1

Alle leden van de VV Gieten (welpen t/m JO15/MO15) ontvangen binnenkort een uitnodiging via Afspreken.nl

Niet leden kunnen zich aanmelden door een berichtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deelname is gratis en je hoeft ook ggen lid te zijn van de VV Gieten om toch mee te mogen doen!

De RABOBANK VV Gieten JEUGDDAG begint om circa 13:00 uur en eindigt om circa 17:00 uur.

Jeugddag 2018 2

Houdt de website en de mailbox in de gaten voor meer informatie.