HCV

Verslag van Jorn Bebingh - Pupil van de Week bij de wedstrijd Gieten 1 - LEO 1

Zaterdag 20 april was ik Pupil van de week bij VV Gieten 1 tegen LEO 1. Ik moest mij om 17.00 uur melden bij opa in de bestuurskamer. Omdat ik eerst een feestje had, was ik iets later. Gelukkig was dit niet erg. Eerst gaf ik iedereen een hand en ook de scheidsrechter was daar al. Ik kreeg van opa een vaantje en ook een flesje Extran.

Daarna ging ik mee naar beneden en mocht ik in de kleedkamer van Gieten 1. Ik was iets te laat voor de bespreking, maar dat vond ik niet zo erg. Toen mocht ik mee het veld op om met de warming-up mee te doen. Nou niet de echte warming-up, maar met de wisselspelers. Dit vond ik heel leuk en we gingen samen wat hooghouden, overspelen en op doel schieten bij Harold.
Jorn Bebingh 001

Na de warming-up gingen we nog even de kleedkamer in voor de laatste aanwijzingen en daarna met de scheidsrechter voorop het veld op. Iedereen klapte en na de toss mocht ik de aftrap doen. Ik ging met een lange solo de spelers van LEO passeren en kwam oog in oog met de keeper welke ik op het verkeerde been zette en in de hoek scoorde. Onder luid applaus verliet ik het veld en mocht bij de wisselspelers zitten en kreeg ik een echte VV Gieten bal met de handtekeningen van de spelers en trainers.

Jorn Bebingh 002

Het was een spannende wedstrijd en ik vond dat Gieten goed voetbalde. Voor de rust mocht ik mee om thee te halen en kreeg ik een zakje chips. In de kleedkamer liep de trainer rondjes in het midden en gaf de spelers nog aanwijzingen. Best wel hard, zodat iedereen het goed kon horen. De wedstrijd eindigde in 1-1 en dat vond ik best wel jammer. Als mijn doelpunt mee telde hadden ze gewonnen.

Jorn Bebingh 003

Ik heb een hele leuke avond gehad en wil graag opa en iedereen van Gieten 1 bedanken dat ik pupil van de week mocht zijn.

Groetjes Jorn Bebingh