VV Gieten verzorgt cursus JVTC voor de jeugdtrainers!

De VV Gieten werkt dit seizoen met een jonge selectie jeugdtrainers. Veel teams worden getraind en gecoacht door spelers uit de JO17-/JO19-selecties, de selectie van Gieten 1/Gieten 2 en de jongste jeugd wordt zelfs getraind door een groep enthousiaste spelers van de JO15-selectie.

De VV Gieten hoopt hiermee de basis te leggen voor de toekomst. Een goede speler is echter nog niet direct een goede trainer en goed voorbeeld wordt niet goed opgevolgd...

Daarom start de komende week de opleiding JVTC voor alle jeugdtrainers die nog geen diploma op zak hebben.

JVTC staat voor Jeugd Voetbal Trainer Coach  en wordt, in samenwerking met de KNVB, verzorgt op ons eigen sportcomplex "de Goorns", De cursus bestaat uit 4 lesavionden + een terugkombijeenkomst en bij het einde wordt er een certificaat verstrekt aan de deelnemers. De cursus JVTC is de basisopleiding voor trainers en coaches werkzaam in het jeugdvoetbal en biedt deze trainers/coaches informatie en ondersteuning die in hun dagelijkse (wekelijkse) praktijk van pas zullen komen.

De cursus JVTC bij de VV Gieten start op maandag 8 april, aanvang 18:30 uur in kantine "de Klim". Meer informatie, de overige data en aanvangstijden zijn weergegeven in onderstaand overzicht.

Organisatie basismodule / JVTC vv Gieten - seizoen 2018-2019

Bijeenkomst 1
Aanvangs-
tijdstip
18:30 uur 18:00 uur 18:00 uur   18:00 uur 18:30 uur
Eindtijd
deelnemers
21:30 uur 21:00 uur 21:00 uur 21:30 uur 21:00 uur
Hoofdthema Voetballen,
wat is dat?
Voetballen,
hoe leer
je dat?
De training   De training   De wedstrijd
i.r.t. 2 afgelopen
Rinus- trainingen
van JO11

Verder gelden voor de deelnemers de volgende afspraken:

- Altijd aanwezig (m.u.v. overmacht)
- In sportkleding bij het begin van elke bijeenkomst
- Altijd schrijfmateriaal (pen/papier) meenemen

Voor vragen, nadere informatie of een "last-minute"-aanmelding kun je een berichtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.