Voor 10 euro naar FC Groningen – ADO Den Haag

Als convenantpartner van FC Groningen kunnen leden van VV Gieten tegen gereduceerd tarief toegangskaarten aanschaffen voor de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag op zondag 17 maart, aanvang 14.30 uur. De kosten bedragen € 10,- per kaart. Je kunt de kaarten zelf online bestellen en afrekenen via de unieke verenigingslink: http://kaartverkoop.fcgroningen.nl/vvgieten
Voor iedere verkochte kaart ontvangt onze vereniging aan het einde van het seizoen €1,-. Om zeker te zijn dat je ook kan genieten van live voetbal in het Hitachi Stadion adviseren wij jou tijdig kaarten te reserveren. De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.