Gieten 4 - #eenteameengedachteopkoers#

Tot 09.00 uur zitten te wachten op het verlossende woord "afgelast"....maar deze kwam niet.

Dus volgas naar Muntendam waar we werden verrast door een compleet ander team. Dat we daar even aan wennen moesten bleek al snel...geen bal kwam aan en de spitsen zaten zo leek het nog in de winterstop.

Met de 18-1 nog in ons hoofd van de thuiswedstrijd moest er nu ineens gevoetbald worden. Met een stand van 0 - 0 de rust in was ons nog niet vaak gebeurt, dus de roep op een tactische wissel was aan de orde. Maar kijkend naar de spaarzame wissels die aanwezig waren op de "niet aanwezige bank" was dat ook geen makkelijke opdracht.

Tja en dan gebeurt het waar je niet op hoopt... de eerste wissel scoort de eerste voor ons en op dat moment deed onze spits zijn dozen ook om de schoenen weg en tikte de 2-0 binnen.

Met nog 1 wissel "die overigens puik stond te vlaggen" besloot de leiding om hem maar in te zetten zodat hij ook zijn minuten kreeg en wat gebeurt er ook hij scoort en zette daarmee de eindstand op 3-0 in ons voordeel.

En dan zie je na de wedstrijd dat onze 2 grootste concurrenten punten laten liggen #eenteameengedachteopkoe
rs#