Gieten 6 haalt uit tegen GKC!

Gieten 6 boekt klinkende overwinning op GKC en start voortvarend aan 2019!

Ondanks het beroerde weer vertrokken wij vanochtend vol goede moed richting Gasselte. Het veld lag er gelukkig goed bij en dat kwam onze technische spelers goed uit. Voor rust wisten wij een 0-2 voorsprong te pakken door wonderschone doelpunten van Dominique Hadderingh en onze nieuwe aanwinst Sem Bos.

Na rust lieten we GKC op ons afkomen en konden we goed gebruik maken van de ruimtes die kwamen. Uit een corner maakte "boem boem Bart van Calker" de 0-3 door goed te anticiperen bij de eerste paal. Uiteindelijk liepen we nog uit naar 0-5 door doelpuntjes van Dominique en Jurjen Sikkema.

Onze topkeeper Thomas Hadderingh zorgde er samen de verdedigers voor dat we keurig de 0 hebben gehouden. Ons talent van vorig seizoen Jort de Jong speelde vandaag zijn laatste wedstrijd voor ons, want vanaf nu maakt hij deel uit van de selectie!