• Voulon Accountants
  Mijn Makelaar Meertens
  Nanninga
  Noordvlees
 • AA en Hunze
  Jumbo Abbas
  Autobedrijf Okken
  Boutique La Vie
 • Dries Installatiebedrijf
  perdon fysiotherapie
  JJ Administratie- & Adviesbureau
  sportcafe de Goorns
 • rico
  makelaar nu
  jobo
  Hoiting Transport
 • rob
  tos
  coop
  Bust Hoveniers
 • Bouwselect
  Box14
  De Klok Dranken
  Style Hairprofessionals

Gieten JO10-1 kampioen wintercompetitie

Gepubliceerd op:

Op de laatste speeldag waren er nog drie titelkandidaten in de poule bij Gieten JO10-1. De ploeg met de beste papieren was Gieten die deze dag inging met 5 punten meer dan FC Assen en 6 meer dan Smilde’94.

De twee concurrenten van Gieten speelden eersten tegen elkaar. Mocht dit een gelijkspel worden dan was de titel al binnen voordat er gespeeld was.

Smilde kwam op voorsprong wat zeker niet ongunstig zou zijn. Na een sterke fase van FC Assen werd deze achterstand omgebogen naar een 1-3. Met nog 2 minuten te spelen maakte Smilde de 2-3 wat de spanning op de tribune deed stijgen bij de spelers van Gieten. Zou de eerste titel dan nu al komen.

Nee, er moest gewonnen worden in 1 van de twee nog te spelen wedstrijden die op het programma stond in de thuishal. Onder toezicht van een goed gevulde tribune werd er gespeeld tegen Smilde’94. Gieten begon goed aan de wedstrijd en kreeg door goed samenspel de eerste kansen op de openingstreffer. De uitstekend goede keeper was een echte sta in de weg voor Gieten waardoor de 0-0 nog op het scorebord bleef. Uiteindelijk werd de voetbalwet van de 1 de kansen de ander de doelpunten waarheid en keek Gieten tegen een 0-1 achterstand aan. De spelers van Gieten bleven onder leiding van Pim heel rustig en bleven goed voetballen. Dit resulteerde in 2 doelpunten en dus de verdiende voorsprong. Dan gaat de zoemer, Gieten wint zeer verdiend de wedstrijd en de titel.

Deze werd gevierd met de gebruikelijke versnapering en een medaille. 


Spelers en coach VAN HARTE GEFELICITEERD!!!

Wilt u lid worden van onze voetbalvereniging?

Nieuwe leden (spelend of steunend) kunnen zich aanmelden door een aanmeldingsformulier in te leveren.

Download aanmeldingformulier