HCV

VV Gieten doet een beroep op de teams voor de gastheer/gastvrouw

Zoals eerder gemeld wil de VV Gieten haar gasten (uit- en thuisspelende teams, scheidsrechters en alle supporters) op een nette manier ontvangen, te woord staan en een gastvrij welkom geven. Hiervoor gaan we werken met gastheren/gastvrouwen. Een oproep op de website heeft niet geleid tot voldoende aanmeldingen! Er zal dan ook een beroep gedaan worden op de teams, lees de ouders/verzorgers van de in de verschillende teams spelende jongens en meisjes.

Binnenkort zal er via de teamleiding en via de website een rooster (en een duidelijk informatiepakket) worden verspreid waarin aangegeven staat welk team op welk moment (dagdeel) invulling dient te geven aan de rol van gastheer/gastvrouw.

Wij hopen met deze nieuwe invulling de gastvrijheid en het plezier van het voetballen bij de VV Gieten te vergroten en wij hopen dat alle teams (lees ouders/verzorgers) een passende bijdrage hieraan willen en kunnen leveren.

Klik door voor meer informatie over de rol van de gastheer/gastvrouw.

Als gastvrouw of gastheer werk je samen met een collega op de zaterdagochtend of de zaterdagmiddag. Je staat onze gasten te woord, geeft ze uitleg en wijst ze de weg naar kleedkamers en velden. Ook verricht je hand- en spandiensten in en rondom het complex en houd je in de gaten of kleedkamers, de entree en de spelersgang netjes achtergelaten worden. Je assisteert de kantinemedewerkers bij de uitgifte van de ranja.

Taken:

• - Ontvangt tegenstanders en scheidsrechter in de commissiekamer en wijst hen de kleedkamer
  • - Informeert de scheidsrechter en leiders over het gebruik van de kleedkamer(s), de velden en de aanvangstijden
  • - Verzorgt in de commissiekamer de koffie voor de scheidsrechter en de leiders van de thuis en uit spelende teams
  • - Zorgt er voor (samen met de kantinemedewerkers) dat de leiders van de jeugdteams op tijd hun rustdrankje klaar hebben staan
  • - Draagt zorg voor een ordelijk verloop in de spelersgang
  • - Zorgt dat teams de kleedkamers netjes achterlaten en spreekt leiders erop aan als dit niet gebeurt
  • - Pakt zelf even de bezem om de entree en de spelersgang netjes te houden