Jan E. Slootsmemorial - 20 januari 2019 -

Zondag 20 januari mag de jeugd (JO19/JO17/JO15 en MO17/MO15) het weer opnemen tegen de gevestigde garde (trainers/leiders jeugd/senioren) in het Jan E. Slootsmemorial zaalvoetbaltoernooi.

We beginnen (in sporthal "de Goorns") om 13:30 uur, de zaal is open om 13:00 uur.

Speel je in de MO15-/MO17 of in de JO15-/JO17-/JO19-teams of ben je trainer/leider bij één van onze teams (dit geldt voor leiders/trainers van alle senioren- en/of jeugdteams) en heb je zin om ook mee te doen, meld je dan aan door een berichtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam.

Wat:               Jan E. Slootsmemorial, zaalvoetbaltoernooi voor
                      JO19/JO17/JO15- spelers & MO17/MO15-speelsters
                      en trainers/leiders

Wanneer:       Zondag 20 januari 13:00 uur - 17:00 uur
Waar:             Sporthal "de Goorns"

Kom! Doe mee!
We maken er met elkaar een gezellige middag van (de kantine in sporthal de Goorns is ook open!).