• rob
  tos
  coop
  Bust Hoveniers
 • Voulon Accountants
  Mijn Makelaar Meertens
  Nanninga
  Noordvlees
 • Bouwselect
  Box14
  De Klok Dranken
  Style Hairprofessionals
 • Dries Installatiebedrijf
  perdon fysiotherapie
  JJ Administratie- & Adviesbureau
  sportcafe de Goorns
 • rico
  makelaar nu
  jobo
  Hoiting Transport
 • AA en Hunze
  Jumbo Abbas
  Autobedrijf Okken
  Boutique La Vie

Ook WVV en Rolder Boys naar finaleavond 37e Ponybar Kerstzaalvoetbaltoernooi

Gepubliceerd op:

Op de derde en laatste halve finaleavond van het 37e Ponybar Kerstzaalvoetbaltoernooi hebben WVV en Rolder Boys zich geplaatst voor de finaleavond, op zaterdag 5 januari. De Winschoter titelverdediger en topfavoriet voor het opnieuw winnen van het toernooi, had weinig moeite om zich te plaatsen voor de finaleavond. De rood-zwarten wonnen alle vier wedstrijden, telkens met minimaal twee goals verschil. 
De overige vier deelnemers waren flink aan elkaar gewaagd. Rolder Boys bleek uiteindelijk 'best of the rest' en plaatste zich met zeven punten eveneens voor de finaleavond. SVZ uit Zeijen deed prima mee en behaalde vier punten. Cruciaal was de 1-0 nederlaag tegen Rolder Boys. Matchwinner was Jeroen Knol. ASVB uit Blijham trad verzwakt aan omdat het deze avond ook moest aantreden op het Protos Weering toernooi. In dat toernooi had het deze avond meer succes, want daar plaatste het zich voor de finaledag. VKW uit Westerbork behaalde net als ASVB twee punten en werd uitgeschakeld. 

Op de finaleavond komt WVV in poule I uit tegen Hoogezand en Nieuw Buinen. Poule J wordt gevormd door thuisvereniging Gieten, BSVV en Rolder Boys.
Na het spelen van de poules komen eerst de beide nummers drie tegen elkaar in actie, dan de nummers twee en tot slot volgt de grote finale.
Voor alle uitslagen, standen en het porgramma klik hier.

Wilt u lid worden van onze voetbalvereniging?

Nieuwe leden (spelend of steunend) kunnen zich aanmelden door een aanmeldingsformulier in te leveren.

Download aanmeldingformulier