• Voulon Accountants
  Mijn Makelaar Meertens
  Nanninga
  Noordvlees
 • Bouwselect
  Box14
  De Klok Dranken
  Style Hairprofessionals
 • rob
  tos
  coop
  Bust Hoveniers
 • AA en Hunze
  Jumbo Abbas
  Autobedrijf Okken
  Boutique La Vie
 • rico
  makelaar nu
  jobo
  Hoiting Transport
 • Dries Installatiebedrijf
  perdon fysiotherapie
  JJ Administratie- & Adviesbureau
  sportcafe de Goorns

BSVV verrassende winnaar 2e halve finaleronde PONYBAR Kerstzaalvoetbaltoernooi Gieten 2018.

Gepubliceerd op:

Vrijdagavond (28/12) is BSVV verrassend als winnaar uit de bus gerold tijdens de 2e halve finale van het PONYBAR Kerstzaalvoetbaltoernooi Gieten 2018.

Met een (in de tweede wedstrijd van de avond) nipte 2-1 overwinning op "favoriet" Nieuw Buinen legde BSVV de fundering voor een verrassende ontknoping.

Met nog twee wedstrijden te gaan (Nieuw Buinen - ZNC) en WVV (zat.) - BSVV leek ZNC in een zetel te zitten. Drie overwinningen, 9 punten en een doelsaldo van +4, leken genoeg voor plaatsing voor de volgende ronde. Maar Nieuw Buinen, slecht begonnen, dacht daar anders over. Nieuw Buinen moest winnen en deed dat ook, al moet gezegd worden dat de twee enorme kansen van ZNC vlak voor de tijd er echt wel in hadden gekund! Resultaat Nieuw Buinen - ZNC derhalve 2-1 en NIeuw Buinen is door naar de finale met 9 punten en een doelsaldo van +4.

En dan de laatste wedstrijd, WVV (zat.) - BSVV. Het reglement werd al bijgepakt, want hoe zit het ook al weer....  Eerst het aantal wedstrijdpunten, dan het doelsaldo, dan het aantal gescoorde doelpunten en dan het onderling resultaat. Tot een beslissende penaltyreeks zou het niet komen want BSVV - verloor eerder die avond met 1-2 van ZNC. Maar verder was alles nog mogelijk! 

WVV (zat.), zelf al uitgeschakeld, deed haar sportieve plicht en maakte het BSVV lastig, toch scoorde BSVV uit een fraaie aanval de 1-0, maar dit was nog niet genoeg. BSVV ging op zoek naar de 2e goal. Deze liet even op zich wachten, de spanning nam toe. WVV speelde gecontroleerd, gevaarlijk in de omschakeling maar kwam, mede door goed keeperswerk van BSVV niet tot scoren. BSVV scoorde wel, 2-0 en tegen het eind van de wedstrijd nog tweemaal. eindstand 4-0. En daarmee overtroeft BSVV ZNC (9 punten +3) en zelfs Nieuw Buinen (9 punten +4) en werd BSVV poulewinnaar met 9 punten en een doelsaldo van +6.

BSVV en Nieuw Buinen gaan door naar de finaleronde op zaterdag 5 januari. ZNC, WVV (zat.) en Annen zijn uitgeschakeld.

Voor een volledig overzicht van alle uitslagen klik hier.

Wilt u lid worden van onze voetbalvereniging?

Nieuwe leden (spelend of steunend) kunnen zich aanmelden door een aanmeldingsformulier in te leveren.

Download aanmeldingformulier