Uitslagen 1e halve finale PONYBAR Kerstzaalvoetbaltoernooi Gieten 2018

Donderdagavond is de eerste halve finale ronde gespeeld van het PONYBAR Kerstzaalvoetbaltoernooi Gieten 2018.

En tot vreugde van de vele supporters van ons eigen vertrouwde rood/wit is het Gieten 1 gelukt om zich te plaatsen voor de finale op zaterdag 5 januari aanstaande!

Samen met Hoogezand werd gestreden om de eerste plaats in de poule, slechts één doelpuntje maakt het verschil. Maar ach... GIETEN 1 is DOOR NAAR DE FINALE!!!

Klik hier voor alle uitslagen van de 1e halve finale van het PONYBAR Kerstzaalvoetbaltoernooi Gieten 2018!

Hier staat ook het programma voor de resterende 2 halve fiinalerondes die gespeeld worden vrijdag 28/12 en zaterdag 29/12.