• Mijn Makelaar Meertens
  • Hoiting Transport
    Voulon Accountants

Zaterdag 22 december KERSTSTOLLENACTIE VV Gieten

Zaterdag 22 december KERSTSTOLLENACTIE VV Gieten!

Zaterdag 22 december worden door de jeugd van de VV Gieten weer de bekende en overheerlijke KERSTSTOLLEN verkocht.

Alle spelers van de JO11-  t/m JO19-teams en de meiden van MO15/MO17 (lid van VV Gieten) worden om 9:30 uur verwacht in de kantine van de VV Gieten. Per team zijn we 2 chauffeurs nodig, het verzoek om de namen van de chauffeurs (+ mobiel telefoonnummer) door te geven aan Eric van Zelst (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Bij de indeling van de wijken wordt rekening gehouden met de op deze zaterdag te spelen veld-/zaalwedstrijden. Met andere woorden...  Speel je 's morgens dan start de verkoop 's middags. Speel je 's middags dan start de verkoop 's morgens.

Nadere berichtgeving over wijkindeling en tijdschema volgt via de teamleiding.

Othouden! Zaterdag 22 december KERSTSTOLLENACTIE VV Gieten!