Jimm's Restaurant
  • Hoiting Transport
    Voulon Accountants

Loting 37e Ponybar Kerstzaalvoetbaltoernooi verricht

Afgelopen vrijdag is de loting voor het 37e Ponybar Kerstzaalvoetbaltoernooi verricht. Het toernooi is een van de grootste kerstzaalvoetbaltoernooien van Noord-Nederland, met deelname van 25 veldteams. De eerste ronde wordt gespeeld in vijf poules van vijf teams. De speeldata daarvan zijn woensdag 19 t/m zondag 23 december. De nummers 1 t/m 3 van iedere poule plaatsen zich voor de halve finales, die op donderdag 27 t/m zaterdag 29 december worden gespeeld. De nummers 1 en 2 van die poules plaatsen zich voor de finaleavond, op zaterdag 5 januari 2019. De aanvang is telkens om 19.00 uur. Uitzondering hierop is zondag 23 december, dan wordt er al om 13.00 uur afgetrapt. Klik hier voor het lotingresultaat.