• Mijn Makelaar Meertens
    Jimm's Restaurant
  • Hoiting Transport
    Voulon Accountants

TEAMFOTO's nu ook verkrijgbaar voor onze leden!

De nieuwe teamfoto's van onze jeugdteams staan inmiddels al weer enige tijd op de website. Voor een ieder die ook graag een afdruk van het eigen team, of het team waarvan je een fervente fan bent wilt... De teamfoto's zijn ook na te bestellen!

De teamfoto's worden geleverd in A4-formaat (20*30) en afgedrukt, in een hoge resolutie, op hoogwaardig fotopapier. De kosten voor een teamfoto bedragen € 5,75/st (incl. de verzendkosten).

Bij een grotere oplage graag eerst even contact met onze fotograaf, zie onderstaande emailadres.

Nabestellen kan door een email te sturen naar onze fotograaf Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw naam, volledig adres en het team waarvan u een afdruk wenst te ontvangen.

JO13 1 2018 2019