• Hoiting Transport
  • Mijn Makelaar Meertens
    Jimm's Restaurant

JO13-1 in nieuwe tenue's met dank aan sponsor Rob Boerema

De selectie van VV Gieten JO13-1 speelt al weer enige tijd in de neiuwe tenue's beschikbaar gesteld door teamsponsor Autobedrijf Rob Boerema.

Het keurkorps van trainers/coaches Peter Thijs/Daan Scholtens en Marnix Kruize speelt in de hoofdklasse van de KNVB-veldcompetitie en behaalt daar prima resultaten. Met een 4e plaats in de tussenstand en 20 punten uit 9 wedstrijden mogen spelers en begeleiding trots zijn op de behaalde resultaten. En ze zijn nog niet klaar...

Op de foto de complete selectie met Rob Boerema en Harm-Jan Martens (voorzitter sponsor-commissie).

Autobedrijf Rob Boerema is in 2000 begonnen aan de Hoevenkamp in Gieten. Het bedrijf groeide direct gestaag en is in januari 2013 verhuisd naar een grotere en nieuwe locatie aan de Rondkamp 7 in Gieten.

Rob Boerema 1

Rob verteld: "Auto's zijn steeds meer rijdende computers. Voor ons is dat fantastisch, een uitdaging. Zo wordt reizen bovendien ook steeds prettiger en luxer.

We zijn als autobedrijf officieel Bosch service partner en aangesloten bij de Bovag, Verder zijn we lid van ATC, de Vereniging van Automobieltechnici. Zo zorgen we dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Ook gaan we regelmatig op cursus en worden we geïnformeerd door Bovag, vakbladen, het internet en de diverse lezingen die we bezoeken. Want we moeten tegenwoordig veel meer kunnen dan vroeger. Onze monteurs moeten tegenwoordig niet alleen mechanische storingen maar ook computerstoringen kunnen verhelpen. Het beroep wordt steed complexer, maar dat vinden wij juist mooi.

Door al die techniek is precisie steeds belangrijker. Als je bijvoorbeeld een voorruit vervangt moet een eventuele camera op de milimeter precies afgesteld worden, anders krijg je allerlei afwijkingen wat bij bijvoorbeeld Active Cruise Control gevaarlijk kan zijn. Gelukkig is precisie onze specialiteit.

We zijn nauw betrokken bij de ontwikkelingen in de autotechniek. Door de professionele aanpak onderhouden we ook steeds meer leaseauot's van bijna alle leasemaatschappijen. Het onderhoud wordt uiteraard volgend fabrieksvoorschrift uitgevoerd, met behoud van fabrieksgarantie.

Rob Boerema 2

Vanzelfsprekend wordt u geholpen zoals u dat mag verwachten van een modern garagebedrijf. Kom eens langs en maak kennis met ons en verbaas u over onze scherpe prijzen en onze uitstekende service."

Meer informatie over ROB, uw autobedrijf kunt u vinden op de eigen website.