Jimm's Restaurant
    Voulon Accountants
  • Mijn Makelaar Meertens

Verslag van de belevenissen van Pupil van de Week Kyan Oortwijn

Bij de wedstrijd VV Gieten 1 - Amicitia 1 VMC was Kyan Oortwijn onze "Pupil van de Week". Kyan heeft hier een keurig verslag over geschreven.

We werden ontvangen door Henk Bebingh, hij bracht ons naar de bestuurskamer. Daar was koffie en ranja. En ik heb een koekje gehad.

Toen ben ik naar het veld gegaan en daar heb ik overgespeeld. Toen ben ik naar de kleedkamer gegaan en daar hebben we het besproken over de indeling en daarna ben ik naar het veld gegaan. Ik mocht het eerste doelpunt scoren. De rest van de wedstrijd heb ik in de dug-out gezeten.

In de pauze heb ik cola gedronken en twix gegeten. Na de wedstrijd hebben we nog wat gedronken en hapjes gegeten in de bestuurskamer. Daar kreeg ik nog een bal met alle handtekeningen van de spelers.

Ik vond het een hele leuke middag.

Henk Bebingh, Spelers en begeleiders Gieten 1 en VV Gieten Bedankt.

Groetjes Kyan