UItnodiging vrijwilligersavond VV Gieten

Het voetbalseizoen draait al weer volop. En dat kan alleen dankzij de inzet van al onze vrijwilligers!

Uw inzet als vrijwilliger wordt door de VV Gieten zeer gewaardeerd en daarom nodigen wij alle vrijwilligers (en zijn/haar partner) uit voor een gezellige avond op zaterdag 10 november (aanvang 20:00 uur)  in onze eigen kantine "de Klim".

U begrijpt dat zo'n avond enige voorbereiding behoeft en daarom willen we graag weten hoeveel personen we mogen verwelkomen.

Bent u van plan om te komen stuur dan een maitje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw naam en of u alleen of met uw partner komt. Bellen kan ook, de volgende personen staan u graag te woord:
- Jan Lanjouw - 261697
- Hillie Glastra - 262492
- Bert Martens - 421729

Wij hopen u te mogen verwelkomen op zaterdag 10 november om 20:00 uur in kantine "de Klim".