Jimm's Restaurant
    Voulon Accountants
  • Mijn Makelaar Meertens

Gieten JO17 zoekt nog een gemotiveerde (ass.) trainer

Door het wegvallen van één van de trainers is er een vacature ontstaan voor de functie van (ass.) trainer bij de selectie van VV Gieten JO17-2.

VV Gieten JO17-2 is een jonge selectie van eerstejaars JO17-spelers die in een leuk team de trainen en wedstrijden spelen. Bij gelegenheid wordt er samen getraind met de JO17-1 selectie en regelmatig spelen ook spelers van de JO17-2 mee in een wedstrijd van de JO17-1. De JO17-2 speelt in de 3e klasse.

Helaas hebben wij nog geen passende invulling kunnen vinden voor de functie van trainer/coach van deze groep jongens. Hierbij de oproep!!

Wij zoeken een enthousiaste (ass.) trainer voor onze JO17-2 selectie.

Ervaring in het trainersval is handig, echter geen absolute must, affiniteit met het voetbalspelletje is wel gewenst. Afhankelijk van opleiding, ervaring en uw/jouw wensen wordt de invulling van de taken als trainer van onze JO17-2 ingevuld. Of de trainingen worden voorbereid en begeleidt door de hoofdtrainer JO17 of u/jij krijgt de vrije hand en pakt dit zelf op. Veel is mogelijk, alles gaat in overleg.

Heeft u/heb jij interesse stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermeldng van naam, telefoonnummer en waarom u/jij denkt de juiste persoon te zijn voor deze uitdagende functie. Wij nemen snel contact met u op!