• rob
  tos
  coop
  Bust Hoveniers
 • rico
  makelaar nu
  jobo
  Hoiting Transport
 • AA en Hunze
  Jumbo Abbas
  Autobedrijf Okken
  Boutique La Vie
 • Bouwselect
  Box14
  De Klok Dranken
  Style Hairprofessionals
 • Dries Installatiebedrijf
  perdon fysiotherapie
  JJ Administratie- & Adviesbureau
  sportcafe de Goorns
 • Voulon Accountants
  Mijn Makelaar Meertens
  Nanninga
  Noordvlees

Gieten JO17 zoekt nog een gemotiveerde (ass.) trainer

Gepubliceerd op:

Door het wegvallen van één van de trainers is er een vacature ontstaan voor de functie van (ass.) trainer bij de selectie van VV Gieten JO17-2. 

VV Gieten JO17-2 is een jonge selectie van eerstejaars JO17-spelers die in een leuk team de trainen en wedstrijden spelen. Bij gelegenheid wordt er samen getraind met de JO17-1 selectie en regelmatig spelen ook spelers van de JO17-2 mee in een wedstrijd van de JO17-1. De JO17-2 speelt in de 3e klasse. 

Helaas hebben wij nog geen passende invulling kunnen vinden voor de functie van trainer/coach van deze groep jongens. Hierbij de oproep!! 

Wij zoeken een enthousiaste (ass.) trainer voor onze JO17-2 selectie. 

Ervaring in het trainersval is handig, echter geen absolute must, affiniteit met het voetbalspelletje is wel gewenst. Afhankelijk van opleiding, ervaring en uw/jouw wensen wordt de invulling van de taken als trainer van onze JO17-2 ingevuld. Of de trainingen worden voorbereid en begeleidt door de hoofdtrainer JO17 of u/jij krijgt de vrije hand en pakt dit zelf op. Veel is mogelijk, alles gaat in overleg.

Heeft u/heb jij interesse stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermeldng van naam, telefoonnummer en waarom u/jij denkt de juiste persoon te zijn voor deze uitdagende functie. Wij nemen snel contact met u op!

Wilt u lid worden van onze voetbalvereniging?

Nieuwe leden (spelend of steunend) kunnen zich aanmelden door een aanmeldingsformulier in te leveren.

Download aanmeldingformulier