• Mijn Makelaar Meertens
    Voulon Accountants
    Jimm's Restaurant

VV Gieten zoekt 5 en 6 jarigen voor Pupillenvoetbal

De VV Gieten is voor de JO6 en JO7 categorieën op zoek naar jongens en meisjes die kennis willen maken met het voetbalspelletje.

Op maandag- en woensdagmiddag van 16:00-17:00 uur kan een aantal keren vrijblijvend worden meegetraind op sportpark De Goorns. Spelenderwijs lekker bezig zijn waarbij spelplezier en ontwikkeling voorop staan.

In deze categorieën worden al wedstrijdjes georganiseerd in toernooivorm waarbi 4 tegen 4 wordt gespeeld op een klein veld van 20x30 meter met kleine doeltjes zonder keeper.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Eric van Zelst, tel. 06-27068241 of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Maar gewoon langskomen op maandag- of woensdagmiddag om 16:00 uur en even melden bij de trainers is ook prima.