• rico
  makelaar nu
  jobo
  Hoiting Transport
 • Bouwselect
  Box14
  De Klok Dranken
  Style Hairprofessionals
 • AA en Hunze
  Jumbo Abbas
  Autobedrijf Okken
  Boutique La Vie
 • Dries Installatiebedrijf
  perdon fysiotherapie
  JJ Administratie- & Adviesbureau
  sportcafe de Goorns
 • Voulon Accountants
  Mijn Makelaar Meertens
  Nanninga
  Noordvlees
 • rob
  tos
  coop
  Bust Hoveniers

Gieten zaal 1 - Samba la Bamba op de vierkante meter

Gepubliceerd op:

Vrijdagavond speelde Gieten 1, uitkomend in de 1e klasse, zijn eerste competitiewedstrijd in de zaal tegen FC Tunas 1 uit Hoogeveen.

Gieten zaal 1 is dit seizoen versterkt met Denny Feiken en Elvis Hedzic, de laatste is tevens de rood-witte gelederen komen versterken op het gras en heeft al blijk gegeven over veel technische bagage te beschikken.

Tegen de Tunesen, Tunasen….? lieten de mannen van coach Gert Venema (zelfde kapsel als Gieter Elvis) er geen twijfel over bestaan wie de baas is in sporthal de Goorns. Naast de al eerder genoemde ‘aankopen’ draafden voor Gieten (in volgorde van jong naar oud) Jesper Dijkstra (neef van), Roy Feiken (van Nei Buun’n), ‘good old’ Gert Maliepaard en ‘very very old’ Retze Dijkstra (oompie van) op.

Met strakke passes, schitterende volleys, slimme boogballen, bekeken stiffies en samba la bamba op de vierkante meter stond de tegenstander bij rust op een 3-0 achterstand (of was het 3-1?). In de 2e helft liep Gieten vlotjes uit naar 5-1. Door concentratieverlies en gemakzucht door ff niet meeverdedigen werd het nog 5-3, maar daarna ging de gaskraan nog even open en met een aantal tiki-taka acties werd de bal nog 4 keer in het mandje gelegd. Eindstand 9-3.

Had ook 10-3 kunnen zijn, maar de mannelijke scheidsrechter Koerntjes-Smid (kan ook andersom zijn) draaide nog een doelpunt terug, niet na raadplegen van de VAR, maar na consulteren van lijnrechter Lars Joel. Die in alle eerlijkheid toegaf dat een bal niet voor Gieten maar voor Tunas was. Of had hij het toch bij het verkeerde eind?

Volgende week wedstrijd 2. Wederom thuis in de Goorns. Om 21:00 uur tegen Sporting Emmen. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Zo niet, een biertje in het sportcafé van Henk-Jan en Lisanne is ook altijd lekker. Tot dan!

Bron bij webmaster bekend.

 

 

Wilt u lid worden van onze voetbalvereniging?

Nieuwe leden (spelend of steunend) kunnen zich aanmelden door een aanmeldingsformulier in te leveren.

Download aanmeldingformulier