• Hoiting Transport
    Voulon Accountants
    Jimm's Restaurant
  • Mijn Makelaar Meertens

RABOBANK VV Gieten JEUGDDAG wederom zeer succesvol! (+fotolink)

Ook de 2018-editie van de RABOBANK VV Gieten JEUGDDAG is weer een succes geworden.

Onder een flets maar zeer welkom zonnetje zijn bijna 100 kinderen de hele middag actief bezig geweest met de vertrouwde sport-/speluitdagingen van Voetbal-City.

Natuurlijk was er ook tijd voor een hapje en een drankje, zo stond er de gehele middag ranja klaar, werd er na 5 spelrondes een appel weggehapt en werd aan het eind afgesloten met een mini BBQ en het bekende ijsje van de SUPPORTERSVERENIGING VV Gieten.

Jeugddag 2018 2
Maar een sport- en spelmiddag zonder een puntentelling dat gaat niet! Dus we hebben ook winnaars, en dit jaar extra veel. Want bij de JO9 bleken maar liefst 3 deelnemers even veel punten bij elkaar te hebben gespeeld. En om dan te kiezen op basis van bijv. de snelheid bij het "speed-schieten"... Nee, we hebben drie winnaars bij de JO9 en totaal maar liefst zeven prijzen uit te delen!

Ook dit jaar was Anita Kruize weer bereid om de prijzen uit te reiken. Anita is vertegenwoordiger van de RABOBANK, de sponsor van de jeugdafdeling van de VV Gieten.

Jeugddag 2018 3
Op de foto:
Achterste rij v.l.n.r.: Jorrick Dokter (JO15), Jens Scholtens (JO13) en Anita Kruize (Rabobank)
Voorste rij v.l.n.r.: Jorn Bebingh (JO9), Nils Kinds (JO9), Daan van der Ley (JO9) en Rick Storm (JO11)
Helemaal vooraan: David Scheper (JO7).

Alle winnaars krijgen een fraaie beker en worden uitgenodigd voor een bezoek aan een wedstrijd van FC Groningen.

De foto's in deze reportage zijn gemaakt door Tina Kolthof. Tina heeft nog veel meer foto's gemaakt, klik hier voor een fotoreportage van alle foto's.

Tot slot nog een welgemeend BEDANKT voor alle vrijwilligers die hun medewerking weer hebben verleend aan deze editie van de JEUGDDAG. Alle vrijwilligers VAN HARTE BEDANKT!!!

(Note AVG 2018: Zijn er foto's die u liever niet geplaatst ziet, stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)