• Dries Installatiebedrijf
  perdon fysiotherapie
  JJ Administratie- & Adviesbureau
  sportcafe de Goorns
 • AA en Hunze
  Jumbo Abbas
  Autobedrijf Okken
  Boutique La Vie
 • Voulon Accountants
  Mijn Makelaar Meertens
  Nanninga
  Noordvlees
 • rico
  makelaar nu
  jobo
  Hoiting Transport
 • rob
  tos
 • Bouwselect
  Box14
  De Klok Dranken
  Style Hairprofessionals

En de winnaars van het RABOBANK VV Gieten Penaltykampioenschap zijn...

Gepubliceerd op:

De JEUGDDAG werd traditioneel geopend door de finale van het RABOBANK VV Gieten Penaltykampioenschap. Dit jaar bleek er geen "verlenging" nodig en was de strijd beslist na 5 penalty's. En de winnaars zijn...

Allereerst mochten de penalty-toppers van de JO9-teams de strijd aangaan, de strijd met de bal, de elementen, met elkaar EN met die boomlange keeper Arno Dijkstra. Arno de vaste keeper van de JO19-1 moest worden gepasseerd en dat bleek een forse uitdaging. In de finale stonden Nils Kinds, Thomas Mellema en Daan van der Ley. Drie toppers, spanning gegarandeerd.

Na drie penalty's ging Thomas aan de leiding  met 2 punten, Daan heeft 1 punt en Nils is eenbeetje ongelukkig blijven steken op de nul. De vierde ronde kan de beslissing brengen en dat gebeurde ook. Nils schiet nu wel raak en is van de hatelijk nul af. Dan is het Daan die aanlegt, als hij scoort houdt hij zijn voorsprong, een aanloop, een schot en hij laat keeper Arno kansloos, raak! Vervolgens is het Daan die moet scoren om bij te blijven in de achtervolging, maar helaas Daan ziet zijn inzet gestopt.

De laatste ronde is voor de statisiteken, Nils en Daan eindigen beiden op 2 gescoorde penalty's en winnaar van het RABOBANK VV Gieten Penaltykampioenschap bij de JO9-teams is THOMAS MELLEMA. Thomas, Daan en Nils alle drie van harte gefeliciteerd, er kan er maar één winnen maar we hebben drie toppers in actie gezien.

En dan door naar de JO11-kampioenen in spé. Ook hier bleek de finale in de reguliere 5 ronden beslist te zijn. In de finale stonden Mats Tingen, Fijs Folkerts en Jasper Post en natuurlijk die boomlange keeper in de goal! Arno is de naam!!!

Na drie ronden staat Fijs op 1 punt en Jasper en Mats beiden op 2 punten. Alles is nog mogelijk! In de vierde ronde is het Mats als eerste die aanlegt, een aanloop, een onvervalste "punter".... De keeper in vertwijfeling en de bal bolt in het net, raak! Vervolgens is het de beurt aan Jasper, kan Jasper het spannend maken? Jasper wacht op het fluitje, een aanloop, een schot... De bal vliegt richting de hoek, goed geplaatst, maar met een werkelijk prachtige snoekduik ranselt Arno de bal uit de hoek. Jammer, gestopt! En dan Fijs, kan hij de achtervolging volhouden! Dat lukt, Fijs is weer bij de les en scoort simpel bij zijn 4e poging en komt op 2 punten.

De laatste ronde. Mats mag beginnen, schiet hij raak dan is hij de kampioen. De bal wordt klaar gelegd, Mats neemt plaats achter de bal, geconcentreerd, de keeper op de lijn. Kan Arno nog één keer schitteren of wordt hijw eer op het verkeerde been gezet door de "punter" van Mats. Een aanloop, een punter en raak! MATS TINGEN is de winnaar van de RABOBANK VV Gieten Penaltykampioenschap bij de JO-11teams.

Fijs en Jasper scoren in de laatste ronde beiden hun penalty maar kunnen Mats niet meer achterhalen. Mats, FIjs en Japser alle drie gefeliciteerd en bedankt voor de sportieve en leuke finale.

De medailles en de bekers worden uitgereikt door Arno Dijkstra en daarna natuurijk de foto.

Jeugddag Penaltykampioenen 2018
Op de foto v.l.n.r.: Daan van der Ley, Nils Kinds, Kampioen JO9 Thomas Mellema, Kampioen JO11 Mats Tingen, Fijs Folkerts, Jasper Post en op de achterste rij keeper Arno Dijkstra.

Alle finalisten ontvangen aan het begin van het komende seizoen een uitnodiging voor een bezoek aan een wedstrijd van FC Groningen.

(Note AVG 2018: Zijn er foto's die u liever niet geplaatst ziet, stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
 

 

 

 

 

 

Wilt u lid worden van onze voetbalvereniging?

Nieuwe leden (spelend of steunend) kunnen zich aanmelden door een aanmeldingsformulier in te leveren.

Download aanmeldingformulier