• Mijn Makelaar Meertens
    Voulon Accountants
    Jimm's Restaurant

Oproep handige handjes...

De nieuwbouw is bijna klaar. Er staat een mooi gebouw, maar er moeten nog wel een aantal klusjes (en klussen) worden uitgevoerd voordat we kunnen zeggen: De nieuwbouw is KLAAR!

Daarom wordt er de komende weken op dinsdag- en donderdagavond een klusavond georganiseerd. De klusclub kan nog wel wat hulp gebruiken, mensen met handige handjes die wel even tijd hebben en willenhelpen zijn van harte welkom. We beginnen elke dinsdag-/donderdagavond om 18:30 uur, maar iets later aanhaken is ook prima!

OPROEP: Handige handjes gezocht op de dinsdag-/donderdagavond vanaf 18:30 uur. KOM LANGS en HELP de KLUSCLUB!