• Hoiting Transport
    Jimm's Restaurant
  • Mijn Makelaar Meertens

Programma RABOBANK VV Gieten JEUGDDAG zaterdag 23 juni

Op zaterdag 23 juni organiseert de VV Gieten in samenwerking met de Supportersvereniging VV Gieten de RABOBANK VV Gieten JEUGDDAG 2018.

Deze sportieve happening wordt georganiseerd voor leden en NIET-leden in de leeftijd van 5 t/m 15 jaar. Deelname is gratis. Geen uitnodiging ontvangen? Stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van je naam + leeftijd.

Programma zaterdag 23 juni:
- 12:30 uur FINALE van de RABOBANK PENALTY-COMPETITIE.
- 13:00 - 17:00 uur RABOBANK VV Gieten JEUGDDAG
- 18:00 uur Seizoensafsluiting VV Gieten voor sponsoren/vrijwilligers/leden geboren voor of in 2003 (= senioren + JO19/JO17 seizoen 2018/2019).

En voor wie niet meer weet hoe leuk de JEUGDDAG is, klik hier voor de foto's van de JEUGDDAG 2017.