Jimm's Restaurant
  • Mijn Makelaar Meertens

Inname teamtassen/ballen + inname/ruilen trainingspakken

Inleveren teamtassen ca.

Dinsdag 19/6 kunnen de teamtassen (wedstrijdshirts), ballen en watertassen worden ingeleverd. Van 19:00 - 21:00 uur zijn de kledingcoördinatoren Gerda en Miranda aanwezig in kantine "de Klim" om e.e.a. in ontvangst te nemen.

Lukt het niet om dinsdag 19/6 de teamtas, ballen en watertas in te leveren stuur dan even een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inleveren trainingspakken en/of ruilen trainingspakken.

Dinsdag 19/6 (19:00 - 21:00 uur) kunnen ook de trainingspakken worden ingeleverd door de leden die hun lidmaatschap hebben opgezegd. Leden die graag hun traininsgpak willen wisselen (te klein of defect) kunnen eveneens langs komen.

Ook hiervoor geldt dat indien je een trainingspak wilt inleveren of wilt ruilen en het lukt niet om dinsdag langs te komen, stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We rekenen op de medewerking van jullie allen.