• Woortman
  • Mijn Makelaar Meertens
    Jimm's Restaurant

Belevenissen van Pupil van de Week Thomas Mellema

Vandaag is het­ dan zover, Thomas is pupil van de week. Hij moest zich om 1 uur melden bij de bestuurskamer, daar werd Thomas opgevangen door Lubbert Meertens van VV Gieten. Het eerste wat opviel in de bestuurskamer was de grote HEROS beker, (de wisselbeker voor de strijd tussen Gieter HERen en de Eexter OSsen), dat was de grootste beker die Thomas ooit had gezien.

Daarna mocht hij aan de bestuurstafel zitten en kwamen ook de scheidsrechter en de tegenstanders binnen. Na een korte uitleg ging Thomas mee naar de kleedkamers voor de laatste bespreking. Daarna gingen de mannen naar buiten om zich warm te lopen voor de wedstrijd. Thomas mocht samen met een paar spelers op het doel schoppen en de keeper inspelen.

Na het warmlopen ging iedereen naar de kleedkamer en even later kwamen de beide teams gezamenlijk naar buiten en kon de wedstrijd beginnen. Thomas begon met de aftrap en na vier man te hebben gepasseerd scoorde hij, onder het luid aanmoedigen van de harde kern van Gieten.

Daarna mocht Thomas bij de mannen in de dug out zitten om de wedstrijd te bekijken. Het was een spannende wedstrijd, het team uit Emmercompascuum kwam al vrij snel op 1-0 voorsprong. De leider van VV Gieten was best boos op het team, maar gelukkig duurde dat niet lang en al snel werd het 1-1. Bij de pauze was het na een spannende eerste helft, 4-1 voor Gieten, dit werd uiteindelijk ook de eindstand. Thomas kreeg in de pauze een lekkere zak snoep en een flesje sportdrank.

Thomas ging naar huis met leuke souvenirs, een mooie voetbal met alle handtekeningen van de spelers en een vaantje van VV Gieten. Het was een geslaagde middag, mede dankzij de goede begeleiding van de heer Meertens. Thomas vond het ontzettend leuk dat hij er bij mocht zijn!