Jimm's Restaurant
  • Woortman
    Voulon Accountants
  • Mijn Makelaar Meertens

Gieten 1 wint derde periodetitel!

Zondagmiddag heeft Gieten 1 de derde periodetitel in de 3e klasse C gewonnen! De rood-witten kwamen in de thuiswedstrijd tegen CEC op een 1-0 achterstand, maar Roy Feiken scoorde al snel de gelijkmaker. Nog voor rust zorgden Guido Vedder, Jesper Dijkstra en Denny Feiken met hun goals voor een 4-1 voorsprong, wat tevens de eindstand was.
In de nacompetitie om promotie naar de tweede klasse speelt Gieten op zondag 3 juni een uitwedstrijd bij Ruinerwold. Mochten de Gieter Heren deze ronde overleven, dan volgt op 10 juni een thuiswedstrijd tegen de winnaar van de wedstrijd Dalen-Veendam 1894. De finale van de nacompetitie wordt op 17 juni gespeeld.
De foto's zijn gemaakt door Jeanet Jager.

Gieten 1 periodekampioen 27052018 4 950
Gieten 1 periodekampioen 27052018 9 950