• Mijn Makelaar Meertens
    Jimm's Restaurant
  • Woortman
    Voulon Accountants

VV Gieten JO7-pupillen hebben volop plezier!

Afgelopen zaterdag werd het laatste minitoernooi gespeeld door VV Gieten JO7. Ondanks het feit dat één tegenstander verstek liet gaan werd er heel veel plezier gevoetbald tegen de talenten van SJO NWWC JO7-3 en Pekelder Boys (en Girls) JO7-1. En als je dan na het laatste fluitje richting de kantine mag voor een AA-drink en een zakje chips is de ochtend helemaal geslaagd!

Op onderstaande foto de jeugdige toppers van SJO NWWC, Pekelder Boys en VV Gieten samen, net voordat de bar werd bestormd!!!

VV Gieten JO7 180526

(Note AVG 2018: Zijn er foto's die u liever niet geplaatst ziet, stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.