Jimm's Restaurant
  • Woortman
    Voulon Accountants
  • Mijn Makelaar Meertens

VV Gieten JO13-2 KAMPIOEN!!!

Afgelopen zaterdag (26/5) kon het al worden beslist! Er stonden nog 3 wedstrijden op de rol voor onze JO13-2, maar winst in de wedstrijd tegen HS88-1 JO13-2 was voldoende om de voorsprong in punten zover uit te bouwen dat het kampioenschap gevierd kon worden!

Met een klinkende 5-0 overwinning is dat gelukt! VV Gieten JO13-2 is de onbetwiste kampioen in de 2e Klasse J. Alle spelers maar natuurlijk ook de trainers/leiders Marnix en Willem, van harte gefeliciteerd!

Gieten JO13 2 Kampioen 180526

Van de wedstrijd VV Gieten JO13-2 - HS '88 JO13-2 zijn door Erik Riensema foto's gemaakt. Klik hier voor de volledige fotoreportage.

(Note AVG 2018: Zijn er foto's die u liever niet geplaatst ziet, stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)