Seizoensafsluiting vrijwilligers VV Gieten op 23 juni 2018.

Het voetbalseizoen 2018 rolt al aardig richting het einde, komend weekeinde zijn er jeugdteams die hun laatste wedstrijden spelen. Ook Gieten 1 heeft nog 1 competitiewedstrijd op de rol staan, maar als het een beetje meezit krijgt dit nog een vervolg in een nacompetitie me tinzet promotie naar de 2e klasse. We gaan het zien.

Wel zijn wij van mening dat we het seizoen niet zo maar kunnen afsluiten, daarom organiseren we voor onze vrijwilligers (trainers, elftal-/teamleiders, jeugdleiders, scheidsrechters, kantinebezetting, klussenclub en een ieder die zich inzet voor de VV Gieten) een seizoensafsluiting op zaterdag 23 juni.

Wat we gaan doen is nog niet bekend, maar schrijf in jullie agenda (MET VETTE LETTERS EN DIK ONDERSTREEPT)

Zaterdag 23 juni vanaf 17:00 uur seizoensafsluiting VV Gieten.

Meer informatie volgt zodra dit bekend is.