• Woortman
    Voulon Accountants
    Jimm's Restaurant
  • Mijn Makelaar Meertens

Informatie teamindelingen + trainingen nieuwe teams

Het voetbalseizoen loopt bijna op haar eind. Voor de meeste jeugdteams resteren nog 3 á 4 wedstrijden en wordt de competitie (een enkele uitzondering nagelaten) op 26 mei afgesloten. Dan resteren nog de toernooien en op 23 juni 2018 de JEUGDDAG.

Elk seizoenseinde staat ook in het teken van het nieuwe seizoen. Klik door voor een beknopt overzicht van de belangrijkste aandachtspunten:

TEAMINDELINGEN.
1. Maandag 4/6 19:30 uur kantine "de Klim": Jeugdleiders/trainers-overleg. Hier wordt de nieuwe indeling van teams en trainers bekend gemaakt;
2. Maandag 4/6 22:00 uur: Publicatie teamindelingen op de website;
3. Dinsdag 12/6 vanaf 19:00 uur: Inloopspreekuur teamindelingen. Nadere informatie volgt via de website.

TRAININGEN.
Met ingang van dinsdag 5/6 wordt er getraind in de nieuwe samenstelling. De laatste trainingen staan gepland voor donderdag 14/6. Daarna sluiten de velden en wordt er niet meer getraind.

OPZEGGEN LIDMAATSCHAP.
Leden die hun lidmaatschap willen beeindigen dienen dit te doen voor 31 mei aanstaande. Dit i.v.m. de verplichting van de vereniging richting de KNVB. Opzeggen van het lidmaatschap kan door een berichtje te sturen naar de secretaris (email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Opzegging na 31/5 is alleen in bijzondere gevallen mogelijk en loopt dan altijd via het overleg in het Jeugd- en HoofdBestuur.

Leden die hun lidmaatschap opzeggen dienen de kleding van de VV Gieten (trainingspak ca.) in te leveren bij de kleidingcoördinator Gerda Brilleman, Een afspraak kan gemaakt worden door een berichtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SEIZOENSAFSLUITING.
Het seizoen wordt ook dit jaar weer afgesloten met een feestelijke sport- en spelmiddag. De JEUGDDAG wordt dit jaar georganiseerd op zaterdag 23 juni aanstaande en wordt afgetrapt met de finale van de PENALTY-BOKAAL. Ook dit jaar sluiten we af met een lekkere BBQ voor alle jeugdleden.