• Mijn Makelaar Meertens
    Voulon Accountants
    Jimm's Restaurant

Busreis 13 mei naar USV 1 - Gieten 1

Zondagmiddag 13 mei 2018 staat de (voor VV Gieten 1) zeer belangrijke wedstrijd  USV 1 - VV Gieten 1  gepland. In geval van winst (waar we met zijn allen uiteraard vanuit gaan!) ligt de derde periodetitel voor het grijpen! De aanwezigheid van onze supporters is daarbij vanzelfsprekend van harte welkom, zeer gewenst en vergroot de kans op winst!! Naast de spelers, staf en begeleiding van VV Gieten 1, is er in de dubbeldekker-bus uiteraard ruimte voor vele supporters! De kosten voor de busreis (heen en terug) zijn beperkt gebleven tot 7 euro per persoon.

Vertrek vanaf De Ponybar: 11.25 uur, aanvang wedstrijd: 14.00 uur

Aanmeldingen alleen schriftelijk via email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), waarbij geldt: VOL = VOL!!

Het team van VV Gieten 1 rekent op een overvolle bus!