• Mijn Makelaar Meertens
  • Woortman
    Voulon Accountants

VV Gieten JO11-1 niet bij de les, Vince voorkomt dubbele cijfers

Zaterdag 7 april, de eerste dag waarop de temperatuur de 20 graden overstijgt. Lekker voetbalweer dus… Voor de boys van VV Gieten JO11-1 staat de lastige uitwedstrijd tegen Stadskanaal JO11-2 op het programma.

En dat het een lastige wedstrijd zou worden werd al snel duidelijk. Met alleen coach Lars langs de kant (Jesper is ziek), starten de jongens in de vertrouwde opstelling.Vince op de goal, Patrick en Rick in de verdediging, Joris en Nick op het middenveld en Fijs en Elyezel in de aanval. Met Mike en Wiebe in de wissel is het team compleet Maar zijn ze wakker….

Over de wedstrijd kunnen we kort zijn, éénrichting verkeer! Stadskanaal is beter, combineert beter, is feller in de duels en vooral scherper. Gieten loopt achter Stadskanaal aan, de linies sluiten niet aan en de spelers vinden elkaar niet. Met andere woorden…

1e minuut – Aftrap
1e minuut – Aanval Stadskanaal, redding Vince
2e minuut – Aanval Stadskanaal, redding Vince
4e minuut – Aanval Stadskanaal, Patrick blokt de bal wordt teruggelegd, schot 1-0
5e minuut – Aanval Stadskanaal, Vince tikt de bal over de lat
8e minuut – Weer een aanval van Stadskanaal en u raadt het al, Vince stopt
11e minuut – Aanval Stadskanaal, Wiebe (inmiddels ingevallen) tikt de bal ove de achterlijn, corner. De corner wordt voorgezet en in één keer op de pantoffel, hangen, 2-0! (Mooie goal)
14e minuut – Afstandsschot Stadskanaal, Vince stopt de bal
15e minuut – Afstandsschot, Vince stopt, laat los, de aanvaller van Stadskanaal wil nogmaals schieten maar Vince is op tijd en heeft de bal klem
18e minuut – Afstandsschot, Vince gaat gestrekt naar de hoek en tikt de bal uit de hoek
20e minuut – Gieten in de aanval (!). Te veel verdedigers voor de bal, uitbraak Stadskanaal, twee aanvallers, één Patrick die vlot wordt uitgespeeld. Een schot, Vince stopt maar in de rebound is het raak, 3-0
21e minuut – De kopjes van de spelers van Gieten gaan hangen en Stadskanaal profiteert, 4-0
25e minuut – RUST

Na de rust is Gieten iets feller, wint meer duels en laat zich minder snel aftroeven. Maar tegen de uitstekende nummer 10 zijn de aanvallers van Gieten niet opgewassen. En als je elkaar dan niet kunt bereiken blijft het lastig om tot een vloeiende aanval te komen, om over doelrijpe kansen maar te zwijgen.

In de tweede helft scoort Stadskanaal nog 3 keer en horen we in de 35e minuut zo waar het fluitje van de scheidsrechter. En die drie goals van Stadskanaal zijn er maar drie, want ook de tweedehelft is het SUPER-VINCE die veel schoten uit zijn doel ranselt.

Conclusie van een zaterdagochtend in Stadskanaal:

1.      Vince is MAN-OF-THE-MATCH.

2.      Een wedstrijd om snel te vergeten

3.      Met de wedstrijden tegen de top-3 reeds gespeeld resten nog 7 wedstijden tegen meer gelijkwaardige teams, geen man over boord dus!

4.      En het was prachtig weer, laat maar komen die zomer!

Vince

VINCE REMMELTS, keeper van VV Gieten JO11-1 en MAN-OF-THE-MATCH.

Tot volgende week, dan spelen de boys in Gieten tegen HOC JO11-1 (de nummer 4 op de ranglijst!)