• Mijn Makelaar Meertens
    Jimm's Restaurant

Schoonhouden kleedkamers + kantine

Aan alle voetballiefhebbers,

Zo langzamerhand komt het einde in zicht van de verbouwing van ons clubgebouw, we kunnen inmiddels gebruik maken van de nieuwe kleedkamers. De uitbreiding houdt in dat ook de schoonmaakwerkzaamheden behoorlijk zullen toenemen. Wij stellen het dan ook op prijs dat een ieder een steentje bijdraagt om ons nieuwe clubgebouw netjes te houden. We mogen met z'n allen trots zijn op het resultaat, laten we er ook trots op zijn dat het netjes en schoon blijft.
In het kort een aantal aandachtspuntjes:
- Laat de kantine, de bestuurskamer en (straks) de commissiekamer netjes achter als je van deze ruimtes gebruik hebt gemaakt. Gooi rommel in de vuilnisemmers en ruim gebruikt koffieservies en glaswerk, na het te hebben afgewassen, weer netjes op;
- Laat de kantine, de bestuurskamer achter zoals je hem zelf wilt aantreffen als je deze ruimtes gebruikt. Is het niet op orde, meldt dit dan aan de kantinecommissie;
- Kleedkamers dienen door elk team, na afloop van de training/wedstrijd te worden schoongemaakt, even de bezem er door en de douches even met de trekker droogtrekken;
- Het laatste team dat op zaterdag/zondag een wedstrijd speelt dient ook de centrale ontvangsthal en de hal tussen de kleedkamers even aan te vegen;
- Voetbalschoenen schoonmaken op de daarvoor aangebrachte locatie (hiervoor worden bij de entree bezems geplaatst), het betreden van de trap/bovenverdieping/kantine met voetbalschoenen is niet toegestaan.

Wij hopen dat jullie allemaal rekening houden met bovenstaande aandachtspunten en dat we lange tijd mogen genieten van een net en schoon clubgebouw.

Hilly Glastra en Ina Hilbolling