• Mijn Makelaar Meertens
    Jimm's Restaurant
  • Woortman
    Voulon Accountants

Gieten Zaal JO13-3 kampioen!!!

Gieten zaal JO13-3 is kampioen geworden van de zaalcompetitie in een competitie met BSVV JO13-1, Achilles JO13-7, FC Assen JO13-7, Vako JO13-2 en LTC JO13-3.

Het zaalseizoen startte met twee overwinningen door Achilles met 0-4 en  Vako met 10-0 te verslaan. Er werd al duidelijk dat er twee teams om het kampioenschap gingen strijden, Gieten en BSVV waren de sterkste ploegen in de competitie. BSVV won ook allebei de eerste wedstrijden en stond met een beter doelsaldo bovenaan.

Gieten moest de volgende week tegen FC Assen en LTC, er werd met 1-3 en 0-5 gewonnen en het team zette een goede prestatie neer en er werd steeds beter gevoetbald als een hecht team. Ook BSVV won allebei de wedstrijden en stond nog steeds boven aan.

Toen op 6 januari was de dag dat er tegen BSVV gevoetbald moest worden in sporthal de Timp ( waar overigens alle wedstrijden zijn gespeeld ). De jongens waren gespannen maar hadden er toch wel veel vertrouwen in. Gieten kwam op voorsprong en vergrootte de voorsprong door nog een keer te scoren, door een paar kleine fouten van Gieten maakte BSVV de aansluitingstreffer, BSVV kwam terug in hun spel en kreeg zelfvertrouwen waardoor Gieten nog 2 doelpunten tegen kreeg. De stand was 3-3. Gieten begon weer goed te voetballen en scoorde nog 2 doelpunten. Eindstand was 5-3 en daarna moest er nog tegen Achilles gevoetbald worden. Gieten begon de wedstrijd niet scherp en kregen 3 tegendoelpunten. Gieten wist het even niet meer. BSVV zat op de tribune te kijken en hoopte natuurlijk dat Gieten verloor. Gieten herpakte zich en won de wedstrijd in de laatste minuten met 6-3. De week werd goed afgesloten want Gieten stond boven aan.

De week erna werd er gespeeld tegen LTC en Vako en er werd gewonnen met 0-10 en 4-0. Weer veel doelpunten gescoord en geen tegendoelpunten, het doelsaldo werd uitgebreid en we stonden 1 doelpunt voor op BSVV.

Na een paar week rust en een goede voorbereiding kon de alles beslissende wedstrijd gespeeld worden tegen BSVV. Gieten had natuurlijk alles al gewonnen, dat gold ook voor BSVV behalve dus de wedstrijd tegen Gieten. Werd er gewonnen dan was Gieten kampioen en maakte de andere wedstrijd niks meer uit.

Gieten was gefocust en had een goed gevoel en voetbalde ontspannend. En er kwam al snel een 0-1 voorsprong op het scorebord te staan door een goal van Gieten. Gieten breidde de voorsprong uit door ook snel de 0-2 en 0-3 te scoren en was bijna kampioen. Er moest nog 1 minuut gespeeld worden en toen scoorde BSVV nog de 1-3. De tijd was voorbij en het gejuich klonk aan de kant van Gieten. Gieten was kampioen en was uiteindelijk de sterkste ploeg uit de competitie.

Er moest nog een wedstrijd gespeeld worden en als die gewonnen werd had Gieten alles gewonnen. De wedstrijd was tegen FC Assen, al snel bleek dat Gieten niet lekker in de wedstrijd zat. Is ook een klein beetje logisch want onze keeper Stan ging ruilen met Robin ( verdediger ) en Robin ging keepen. Het pakte niet lekker uit en het zat niet mee. Er werden al snel 2 tegendoelpunten gemaakt. In de laatste 10 minuten ging de knop om bij Gieten en scoorde nog 3 doelpunten, niet met geweldig spel maar er werd gewonnen. Er werd uiteindelijk dus gewonnen en er werd feest gevierd in de kleedkamer.

De jongens van BSVV waren heel sportief en gaven nog een hand. Daarna is er patat gegeten bij de chinees in Gieten. Terecht kampioen en een super voorbereiding voor de tweede seizoenshelft.

Klasse gedaan jongens!!!

Namen: