Jimm's Restaurant
  • Woortman
    Voulon Accountants

Zondag 21 januari JAN E. SLOOTS-memorial

Zondag 21 januari organiseren wij weer de Jan E. Slootsmemorial. Een sportieve strijd voor spelers en speelsters van de JO15-, MO15-, JO17-, MO17- en JO19-teams, jeugdleiders en trainers/coaches van de verschillende jeugd-teams.

Voor spelers/speelsters geldt dat een opgave niet nodig is, kom naar sporthal "de Goorns" en doe mee. De zaal is open om 12:30 uur.

Voor de jeugdleiders/trainers/coaches graag even doorgeven aan Danny Kolthof als je deel wilt nemen. Dit kan via een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In het kort de feiten op een rij:

Wat:          Jan E. Slootsmemorial

Voor wie:  Spelers/speelsters MO15/MO17 en JO15- t/m JO19-teams, en jeugdleiders/trainers/coaches (ook de spelers/speelsters van Eext die spelen in één van de ST-teams zijn welkom).

Waar:       Sporthal "de Goorns"

Wanneer: Zondag 21 januari van 13:00 - 17:00 uur (de zaal is open om 12:30 uur)

Wie houdt de "oudjes" in bedwang en gaat er met de eerste prijs vandoor?